Српско-руски хуманитарни центар

Новогодишња честитка

У овим претпразничним данима, на адресу Српско-руског хуманитарног центра стижу честитке од колега и пријатеља из Србије, Русије и других држава. ВЕЛИКО ХВАЛА!

Са наше стране, интернационални колектив Центра честита свима са којима смо спасавали, радили, учили:

Поштоване колеге, драги пријатељи!

Срдачно Вам честитамо Нову годину и Божићне празнике!

То су најлепши и најомиљенији празници који спајају људе, окупљају породицу и рођаке у топлини дома, симболизују веру у милосрђе и љубав према ближњима, носе у себи очекивање доброте, љубави и тежњу према хармонији.

Опраштајући се од 2016.године, захваљујемо се за све лепо што нам је донела, сумирамо резултате рада и правимо планове за будућност.

Наш колектив је озбиљно радио у овој години и постигао успехе. Надамо се да је уз помоћ Центра учињен још један корак у развијању сарадње међу ватрогасцима-спасиоцима у региону Балкана, како на нивоу професионалаца, тако и на нивоу волонтера. Подигнут је ниво њихове обучености за деловање кроз програме обуке у Србији и на факултетима МЧС Русије. Модернизује се тренинг комплекс „Стаза спасилаца“ у оквиру Српско-руског хуманитарног центра. Рад Центра, у области „Спасавање без граница“ је био обележен у Москви, где је директор Центра, Бојан Гламочлија у оквиру свечане церемоније МЧС Русије „Сазвежђе храбрости“ примио награду за рад.

Ми, Руси и Срби, заједно смо се трудили да превазиђемо све тешкоће, тражили и налазили путеве решавања проблема, трудећи се да испунимо постојеће задатке и направимо основу, да и 2017. година буде нова етапа у развијању Центра.

Верујемо да ће Нова 2017. година оправдати наша надања, донети нашим народима, нашим домовима и породицама успех, разумевање и сигурност у сутрашњи дан!

Срећна Нова година! Среће, здравља и успеха!

Колектив Српско-руског хуманитарног центра